Wil je vriendelijk, rustig en met aandacht behandeld worden dan  ben je  bij ons aan het goede adres!!! De Amaliakliniek staat bekend als angstkliniek. Zo tonen wij begrip en geven we voldoende uitleg!

Ook geven wij een geruime keuze in afspraken maken, u kunt bij ons terecht voor de controles op maandag en donderdag tot 19.00uur! Verder zijn er praktische redenen zoals: gratis parkeren dichtbij de praktijk, gratis wifi en tijdens het wachten of na afloop kunt u altijd een kop koffie pakken.

Drs. Marc Florack, tandarts voor orthodontie, behandelt met zijn vaste team Ortho assistentes zowel kinderen als volwassenen van niet alleen de Amaliakliniek zelf, maar ook van collega’s uit de regio. Het vaste behandelteam bestaat uit Saman Samadi, Denise Mertens, Janine van Loo en Danielle Sterman.

Marc heeft zich na het afronden van de studie tandheelkunde in februari 2002 verdiept in de orthodontie. Naast het volgen van verscheidene cursussen heeft hij een Master opleiding gevolgd in Bonn en het examen succesvol afgelegd in 2009. Sinds 2004 heeft hij intensief samengewerkt met orthodontist Nico Vrijens en zo de nodige praktijkervaring opgedaan. De assistentes hebben ook een jarenlange ervaring in de orthodontie.

Patiënten van collega’s komen uitsluitend voor hun orthodontische behandeling naar de Amaliakliniek. De tandheelkundige behandelingen (bijv. reguliere controles en vullingen) worden altijd door de eigen huistandarts uitgevoerd, ook tijdens de periode dat de beugelbehandeling  duurt.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak

  • afspraak@amaliakliniek.nl
  • 045-5416557 van 8.30u tot tot 17.00u (doorlopend).
  • Houdt u ID-bewijs, paspoort en ziekenfondspasje bij de hand 
zodat wij u gegevens makkelijk kunnen invoeren. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, 
dient u deze ruim 24 uur van tevoren af te zeggen, 
anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
×

Amaliakliniek in the picture

Bekijk de videospecial op L1 met Amalia Kliniek in de hoofdrol

 

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×