Na het beëindigen van de plaatjesbeugel is het erg belangrijk dat het gebit in de nieuwe stand wordt vastgehouden.Anders is het best mogelijk dat je tanden, geheel of gedeeltelijk, naar hun oude positie zullen terugkeren. Het zou zonde zijn om het resultaat terug verloren te zien gaan omdat de behandeling niet op de juiste manier werd afgesloten. Juist daarom is de retentie zeker zo belangrijk als alles wat eraan voorafgegaan is.

Een vaste retainer: dit is een dun draadje dat aan de achterzijde van de tanden wordt geplakt. Zulke draadjes blijven meestal voor de rest van je leven zitten.
Ook wordt er in de bovenkaak een uitneembare retainer gemaakt. Deze draag je het ’s nachts gedurende een jaar

Tijdens de retentiefase is het noodzakelijk dat wij je regelmatig terug zien. Dit zal niet zo vaak zijn als tijdens de behandelingzelf. Indien er zich veranderingen voordoen, zullen die het snelst optreden in de periode kort na je orthodontische behandeling. Bij het geringste gevoel van verandering van tandstand of wanneer je retainer los zit, moet je een afspraak maken met ons.

retentiefase

 

Wij behandelen uitsluitend op afspraak

  • afspraak@amaliakliniek.nl
  • 045-5416557 van 8.30u tot tot 17.00u (doorlopend).
  • Houdt u ID-bewijs, paspoort en ziekenfondspasje bij de hand 
zodat wij u gegevens makkelijk kunnen invoeren. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, 
dient u deze ruim 24 uur van tevoren af te zeggen, 
anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
×

Amaliakliniek in the picture

Bekijk de videospecial op L1 met Amalia Kliniek in de hoofdrol

 

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×