Functie: Tandprotheticus
Locatie: 
Oranje Kliniek Kerkrade
Waardering: 
Conform CAO richtlijnen
Aantal uur: 
nader overeen te komen
Contactpersoon:
Nancy de Kreij, Teamleider

Bedrijfsprofiel
De Amalia Kliniek en de Oranje Kliniek zijn gevestigd te Kerkrade. Deze moderne tandartspraktijk (Amalia Kliniek) heeft meerdere behandelkamers, een eigen kinderkliniek en een eigen tandtechnisch laboratorium (Oranje Kliniek). Binnen de Oranje kliniek verzorgen wij alle prothetiek voor onze 4 tandartspraktijken in Kerkrade, Echt, Roermond en Weert.

Daarnaast bieden wij ook een service centrum aan voor alle patiënten waar een reparatie of aanpassing aan de eigen prothese gevraagd wordt. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar om. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer. Wij zijn daarom op zoek naar een tandproteticus met een open persoonlijkheid, ook naar de patiënten toe, die het team wilt komen versterken.

Functieomschrijving
Wij zijn voor onze Oranje kliniek op zoek naar een allround ervaren kunststof tandprotheticus die ons leuke team wilt komen versterken. Als technieker worden alle voorkomende werkzaamheden binnen je vakgebied gevraagd zoals: Gipsen, lepels/beetplaten, reparaties, rebasen, opstellen en afwerken van tandprothesen. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse?
Neem contact op met Nancy de Kreij: n.dekreij@amaliakliniek.nl     

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe kunnen we je helpen?

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

LET OP: Openingstijden kunnen per locatie afwijken.