Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteren we de volgende huisregels binnen onze praktijk:

 1. Neem tijdens uw bezoek altijd uw ID- kaart of paspoort, verzekeringspas en afsprakenkaart mee.
 2. Wij verzoeken u wijzigingen van uw adresgegevens, verzekeringsgegevens, medicatiegebruik of veranderingen in uw gezondheid zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.
 3. Wij vragen u om 5 min. voor uw afspraak in onze praktijk aanwezig te zijn
 4. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u ons tijdig te informeren. Indien het een afspraak tot 60 min is, dient u ons 24 uur van te voren te verwittigen. Indien uw afspraak meer dan 60 min. betreft, dient u ons 48 uur van te voren te verwittigen. Bij de eerste verzuiming, zonder berichtgeving, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd inrekening te brengen (€50,- per 15 min.). Bij de tweede verzuiming, zonder berichtgeving, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen en dan worden ook de eventuele geplande afspraken geannuleerd. Bij de derde verzuiming, zonder berichtgeving, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen en u te verwijderen uit ons patiëntenbestand.
 5. Betaling van de rekeningen in onze praktijk kan uitsluitend via de factoringmaatschappij Info-Medics. Patiënten die in het buitenland wonen dienen op de dag van de behandeling per pin te betalen.
 6. Indien nota's niet betaald worden en ook niet na aanmaningen via de minnelijke incasso, zullen we uw nota doorsturen aan het deurwaarderskantoor Bosveld. In dergelijke gevallen kunnen we ook overgaan tot het uitschrijven van u uit onze praktijk. Om dit te voorkomen verzoeken we u de nota's tijdig te betalen of bij moeilijkheden ervan in overleg met ons of Info-medics te treden.
 7. Roken en huisdieren meenemen zijn binnen onze praktijk verboden.
 8. Binnen onze praktijk accepteren we geen agressief gedrag. Dit geldt zowel voor verbaal als fysiek agressief gedrag of het dreigen hiermee. Een dergelijk gedrag zal dan ook tot het uitschrijven uit ons patiëntenbestand en het ontzeggen van de toegang van tot de praktijk.
 9. Bij het vernielen van eigendommen in onze praktijk zullen we u aansprakelijk stellen. Wij zullen de kosten van deze schade dan ook op u of de wettelijke vertegenwoordiger verhalen.
 10. Indien wij uw email adres hebben kunnen wij u een afspraak herinnering sturen. Indien u geen herinnering heeft ontvangen betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat. Twijfelt u? bel of mail ons dan gerust even.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak

 • afspraak@amaliakliniek.nl
 • 045-5416557 van 8.30u tot tot 17.00u (doorlopend).
 • Houdt u ID-bewijs, paspoort en ziekenfondspasje bij de hand 
zodat wij u gegevens makkelijk kunnen invoeren. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, 
dient u deze ruim 24 uur van tevoren af te zeggen, 
anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
×

Amaliakliniek in the picture

Bekijk de videospecial op L1 met Amalia Kliniek in de hoofdrol

 

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×