Waarom de Amalia Kliniek?

Een vriendelijk gezicht zorgt ervoor dat mensen zich meer op hun gemak voelen, ook een beetje persoonlijke aandacht kan het verschil maken. Hoe prettig is het, om bij de hand te worden genomen door iemand die je even de weg wijst. Net even dat beetje extra aandacht waardoor een patiënt zich minder nerveus voelt, waardoor hij de volgende keer misschien weer kiest voor de Amalia Kliniek.

Professioneel, vakkundig team

Sinds 1988 hebben we de combinatie van tandheelkunde en anesthesie. Wij claimen dan ook een van de eerste praktijken te zijn die angstige patiënten onder narcose kunnen behandelen. In de loop van deze jaren hebben we een zeer ervaren en hecht team samengesteld wat garant staat voor een professionele behandeling van angstige patiënten. Bij al deze tienduizenden patiënten die we inmiddels geholpen hebben, deden zich geen noemenswaardige complicaties voor.

Amalia Kliniek 22Alle leeftijdsgroepen

We behandelen patiënten uit alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor de behandeling van kinderen. Naast patiënten die bang zijn voor de tandarts behandelen we ook gecompromitteerde patiënten groepen zoals geestelijk en of lichamelijk gehandicapten als ook patiënten met een versterkte kokhalsreflex.

Multidisciplinair

Alle disciplines voor de mondzorg zijn ondergebracht in een gebouw. We beschikken over tandheelkunde, Kaakchirurgie, orthodontie, implantologie, mondhygiëne, angstbegeleiding en anesthesie. Bovendien is er een tandtechnisch laboratorium aan onze kliniek verbonden. Elk specifiek tandheelkundig, orthodontisch dan wel kaakchirurgisch probleem, kan vanuit de verschillende vakgroepen benaderd worden. Door deze multidisciplinaire aanpak bent u als patiënt verzekerd van de beste zorg.

Modern en up-to-date

Sinds 2006 is de praktijk gevestigd in een nieuw gebouw wat speciaal voor onze patiënten groep is ontworpen. We beschikken over de modernste en meest geavanceerde apparatuur. De tandartsen en medisch specialisten blijven door nascholing en congressen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Makkelijk toegankelijk

We streven ernaar 'laag drempelig' te zijn. Iedereen is welkom in onze praktijk en we proberen voor elk probleem een gepaste oplossing te vinden.

Steun van de zorgverzekeraars

We hebben goede relaties met de zorgverzekeraars. Afhankelijk van hoe de patiënt verzekerd is komt deze in aanmerking voor tegemoetkoming in de zorgkosten. Voor patiënten tot 5 jaar en voor patiënten met een geestelijk en/of lichamelijke handicap zijn de meeste zorgverzekeraars bereid indien er voldoende redenen voor zijn een kostenvergoeding voor de narcose te geven. De kosten van de narcose en van de tandarts worden bij kinderen tot 5 jaar en gehandicapten van tevoren aangevraagd.

Geruststellend en gemoedelijk

Voor veel angstige patiënten is de eerste stap, het maken van een afspraak, het moeilijkst. Onze receptionisten zullen u begripvol opvangen. Bij ons in het zuiden is de zorg met een zachte G.
Wanneer de grote stap eenmaal gezet is dan willen de meeste patiënten ook snel geholpen worden. Een van onze speerpunten is om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. We streven ernaar om de intake binnen 1-2 weken te doen. De uiteindelijke behandeling willen we binnen 3 weken na de intake gerealiseerd hebben.

Spoedbehandeling

In geval van spoed zoals ongevallen, acute ontstekingen en nabloedingen is behandeling op zeer korte termijn mogelijk.
Buiten de gewone openingstijden zijn wij aangesloten bij de weekenddienstregeling.
De gegevens van de dienstdoende tandarts is ingesproken op ons antwoordapparaat.

Amalia Kliniek 28Nazorg

Er is een goede nazorg. Na de behandeling krijgt u telefoonnummers mee zodat u altijd contact kunt opnemen met de tandarts en/of de anesthesist. We zijn ook altijd via de mail bereikbaar.

Open en transparant behandelplan

Tijdens het intake gesprek bieden we u een eerlijk bespreekbaar behandelplan. We streven ernaar om in eerste instantie het gebit te saneren. Indien mogelijk staat het behoud van uw eigen tanden altijd voorop. Naast en nadat het gebit gesaneerd is, is er alles mogelijk, van implantaten tot en met uitgebreid kroon en brugwerk.

Prothese binnen 24 uur

Aan de kliniek zijn twee tandheelkundige laboratoria verbonden. Dankzij 'de korte lijnen' is er de mogelijkheid om binnen een dag een nieuwe prothese te krijgen.

Waarom niet de Amalia Kliniek?

Afstand? Voor patiënten buiten Limburg is Kerkrade erg diep in het zuiden gelegen. Een volledige sanering van uw gebit is gelukkig niet iets wat u dagelijks laat doen. Een gezond gebit is een fikse autorit dubbel en dwars waard. Sommige patiënten blijven in de buurt overnachten en combineren een bezoek aan de tandarts met een van de vele toeristische bezienswaardigheden die er in de buurt worden aangeboden. Er zijn ook veel buitenlandse patiënten zich in onze kliniek laten helpen. Dit is natuurlijk inherent aan onze Euregionale ligging.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak

  • afspraak@amaliakliniek.nl
  • 045-5416557 van 8.30u tot tot 17.00u (doorlopend).
  • Houdt u ID-bewijs, paspoort en ziekenfondspasje bij de hand 
zodat wij u gegevens makkelijk kunnen invoeren. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, 
dient u deze ruim 24 uur van tevoren af te zeggen, 
anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
×

Amaliakliniek in the picture

Bekijk de videospecial op L1 met Amalia Kliniek in de hoofdrol

 

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×