Functie: Allround Tandartsassistent
Locatie: Roermond
Waardering: Salariëring volgens de richtlijnen van de KNMT
Contactpersoon: Helen Harks
Aantal uren: 24 uur 

Bedrijfsprofiel
De Amalia Kliniek is gevestigd te Kerkrade, Echt, Weert en Roermond.
We onderscheiden ons met name doordat we heel verschillende soorten clienten behandelen, waaronder ook de extreem angstige. Indien noodzakelijk bieden wij voor deze extreem angstige clienten een tandheelkundige behandeling onder narcose aan in Kerkrade. Tevens zijn wij als praktijk zeer gericht op kwaliteit en streven wij er naar een ‘state of the art’ behandeling te bieden.
Wij leveren goede zorg en excellente service aan onze cliënten. Hiervoor organiseren wij alle kennis en specialisatie die nodig en gevraagd is binnen één organisatie.
Een innovatief totaalconcept met niet alleen tandartsen maar ook kaakchirurgie, orthodontie, implantologie, tandtechniek, angstcoaching, esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde, anesthesie, preventie en mondhygiëne, de assistente speelt een cruciale rol tussen deze grote groep behandelaren.

Binnen onze groepspraktijk werken onze medewerkers in teamverband en gaan wij respectvol met elkaar om. We zijn daarom op zoek naar een allround tandartsassistent met een open persoonlijkheid, vooral ook naar de clienten toe, die het team wil komen versterken. Affiniteit met angstpatiënten en verschillende doelgroepen is een pré.

Functieomschrijving
Wij zijn voor onze locatie Roermond op zoek naar een allround tandartsassistent die ons enthousiaste team wil komen versterken.
Voor de geschikte kandidaat bieden wij een uitgebreid takenpakket, waardoor er veel afwisseling ontstaat in de werkzaamheden.
Ben je enthousiast en gericht op kwaliteit dan zijn we op zoek naar jou!

Functie- eisen:
• Diploma tandarts assistente of soortgelijk
• MBO werk- en denkniveau
• Flexibel inzetbaar
• beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• toont initiatief en bent zelfstandig

Arbeidsvoorwaarden
Voor de geschikte kandidaten bieden wij een afwisselende baan, in een prettige werkomgeving, met ervaren medewerkers in een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse?
Neem contact op met onze Praktijkmanager Helen Harks  h.harks@amaliakliniek.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Hoe kunnen we je helpen?

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

LET OP: Openingstijden kunnen per locatie afwijken.