Reviews Amalia Kliniek

Reviews zijn afkomstig van de onafhankelijke website Patientenvertellen.nl. Wij nemen de laatste 40 geaccepteerde reviews ongefilterd over. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele taalkundige fouten.

Totaal score: 8.8
Totaal aantal beoordelingen: 1562
Beveelt ons aan: 93%Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2023

Beoordeling: Ik zelf vond het een fijne en vriendelijke tandarts.

Patiënt: Nathan Wierts, Kerkrade

Beoordelingsscore: 1 | 24-11-2023

Beoordeling: Moest een vulling vervangen, heeft ze gedaan, €80 betaald, na 1 week meer last als vantevoren omdat ze de vulling verkeerd heeft gezet, duwde tegen mijn zenuw, gebeld en uitgelegd wat het probleem is, kreeg toen te horen dat ik wederom ervoor moest betalen, wat ik absoluut niet accepteren kan, wilde me niet meer verder helpen nadat ik zei dat hun dit moeten repareren omdat ik voor dit prutswerk al betaald had, nu loop ik al 2,5 maand met vreselijke kiespijn rond door hun schuld! Niet normaal.

Patiënt: Dominique , Kerkrade

Beoordelingsscore: 9 | 24-11-2023

Beoordeling: Mijn bovenframe was de zijkant van afgebroken. Ik kon hem s’morgens 9uur brengen, s’middags kon ik het gerepareerde frame al ophalen! Wat een goede en snelle service..en hele aardige mensen! Nogmaals bedankt hiervoor.

Patiënt: John, Eygelshoven

Beoordelingsscore: 10 | 21-11-2023

Beoordeling: In het verleden gemarteld door mij oude tandarts tot angst als gevolg. Naar jaren achterstand in onderhoud en zeer angstige voor de tandarts, werd ik erop gewezen dat ik hier moest zijn, als ik bang was voor de tandarts. Bij maken van de afspraak, met een losse voortand vond ik wel moeilijk. Liep immers met een gat in de voorkant van mijn mond. De assistente vroeg met of zonder narcose. Heel stoer zei ik laten we eerst zonder doen en kijken hoever we komen. Vanaf het eerste bezoek was Lèneke heel begripvol en zonder oordelen. Natuurlijk als alles anders gelopen was had ik nog mooi 100% eigen gebit ipv 50%. Maar Lèneke was zo begrip vol en droeg rust over naar mij. Waarmee langzaam mijn angst verdween. Na de derde afspraak was de angst zelfs helemaal weg. Dit was voor mij ondenkbaar. Al sinds mijn 12de tot nu. (37 jaar) 5 x bij de tandarts geweest uit noodzaak. Vol angst en altijd oordelen. Zorgde ervoor dat ik nooit op me gemak voelde bij tandartsen en het voede de angst alleen maar. Nu voel ik me prettig en vrolijk als ik naar de tandarts ga.

Patiënt: Andreas, Maastricht

Beoordelingsscore: 9 | 20-11-2023

Beoordeling: Kom altijd zeer tevreden naar buiten na mijn behandeling. Mijn tanden stralen.

Patiënt: M, Sittard

Beoordelingsscore: 10 | 20-11-2023

Beoordeling: En ben zeer tevreden.

Patiënt: AMJ, Heerlen

Beoordelingsscore: 7 | 18-11-2023

Beoordeling: Het is vervelend als men steeds voor een behandeling als tandsteen moet terug komen en dat dat niet mogelijk is op momenten na schooltijden. Vooral voor kinderen op speciaal onderwijs en en oudere leeftijd. Men moet dan 2 x zelf vrij nemen en 2 x het kind eerder uit school halen. Waar de scholen ook vaak iets over vinden. Jullie behandelen ook mensen met beperking en daar hoort voor deze kinderen ook een gedrag bij. Wat erg met structuur te maken heeft.

Patiënt: SPR, Bocholtz

Beoordelingsscore: 10 | 15-11-2023

Beoordeling: Alles was top geregeld vooraf. Intake was rustgevend en ook de dag zelf was prima verlopen. Heel fijn dat de jonge dame bij de intake mij nog kende. Is altijd gerustellend. Had mij goed gehouden vooraf en achteraf aan de opgegeven instructies. Hierdoor snel weer 'de oude'. Behoorlijk werk verzet door het hele team. 3 tanden moeten verwijderen en 9 moeten herstellen en dat allemaal binnen de opgegeven tijd. Chapeau. Ik ga voor een vervolg bij Amalia zodat mijn gebit weer helemaal doet shinen. Dank voor het super resultaat.

Patiënt: WC, Wijlre

Beoordelingsscore: 8 | 15-11-2023

Beoordeling: Vriendelijk ontvangst, goed op de hoogte gehouden, telefonisch als zowel per e-mail. Professionele houding en werkwijze

Patiënt: Brigitte , Sint Geertruid

Beoordelingsscore: 9 | 14-11-2023

Beoordeling: geweldig

Patiënt: Irene van Mierlo-Gielen, Vaals

Beoordelingsscore: 7 | 14-11-2023

Beoordeling: Vriendelijk en professioneel

Patiënt: D, Voerendaal

Beoordelingsscore: 8 | 14-11-2023

Beoordeling: Goede behandeling, Duidelijke uitleg. Tandarts neemt echt de tijd.

Patiënt: Eric, Simpelveld

Beoordelingsscore: 10 | 14-11-2023

Beoordeling: Zeer prettige ervaring, vriendelijk en professioneel.

Patiënt: Danny, Munstergeleen

Beoordelingsscore: 10 | 14-11-2023

Beoordeling: Zeer goed

Patiënt: EJJVOSSEN , Echt

Beoordelingsscore: 9 | 14-11-2023

Beoordeling: Alles goed uitgelegd en fijn gerustgesteld

Patiënt: LLJC, Eijsden

Beoordelingsscore: 6 | 13-11-2023

Beoordeling: Als mijn kinderen en ik op controle zijn geweest, plan ik altijd direct een nieuwe afspraak voor een half jaar later. In de afgelopen jaren heb ik heel vaak de ervaring dat afspraken op het laatste moment afgezegd worden door Amalia kliniek zelf. Een nieuwe afspraak plannen gaat dan zeer moeizaam waardoor er vaak driekwart jaar tussen controles zit. Dit is zeer vervelend. Ik vind het belangrijk dat we om het half jaar op controle kunnen. Daarnaast lukt het ook niet om op korte termijn een afspraak in te plannen als er bijvoorbeeld een gaatje gevuld moet worden.

Patiënt: JM, Heerlen

Beoordelingsscore: 10 | 13-11-2023

Beoordeling: Tot nu ben ik zeer tevreden. Voor het eindresultaat moet ik nog afwachten

Patiënt: Edwin, Kerkrade

Beoordelingsscore: 10 | 13-11-2023

Beoordeling: Altijd Meedenkend

Patiënt: Dave, Hoensbroek

Beoordelingsscore: 10 | 12-11-2023

Beoordeling: Het was allemaal goed geregeld En het personeel was heel aardig.

Patiënt: NHJ, Bocholtz

Beoordelingsscore: 5 | 12-11-2023

Beoordeling: Nee

Patiënt: Nataya Geurts Durueangram, Heerlen

Beoordelingsscore: 7 | 12-11-2023

Beoordeling: Zie boven. Parkerenplaats vinden is nogal eens lastig. Lukt wel met enig geduld.

Patiënt: Jo, Maastricht

Beoordelingsscore: 2 | 12-11-2023

Beoordeling: Tijdens gesprek met mondhygiëniste, zegt zij dat ik aanvullend verzekerd ben. Na de meting van het tandvlees komt ze met het Kosten overzicht en blijkt dat ik daar niet voor verzekerd ben dus zelf betalen. Had zij ook voor de behandeling kunnen zeggen.

Patiënt: HMJ, Elsloo

Beoordelingsscore: 8 | 12-11-2023

Beoordeling: 1e keer, prettige ontvangst. En rustige, prettige benadering vd vrouwelijke tandarts.

Patiënt: Marjanna, Schin op Geul

Beoordelingsscore: 10 | 12-11-2023

Beoordeling: Hier had ik eerder naar moeten komen.

Patiënt: Monique , Brunssum

Beoordelingsscore: 10 | 11-11-2023

Beoordeling: Ik word goed verzorgt en ik hoef nooit lang het is altijd goed

Patiënt: Bianca , Hoensbroek

Beoordelingsscore: 8 | 11-11-2023

Beoordeling: Heb pas twee afspraken gehad. Over de eerste afspraak was ik heel erg tevreden, maar over de tweede niet. dit lag aan de persoon die de behandeling uitvoerde (ging erg ruw). Heb bij het maken van een vervolg afspraak aangeven niet meer bij die persoon te willen gaan.

Patiënt: FMA, Klimmen

Beoordelingsscore: 8 | 11-11-2023

Beoordeling: Ik ben goed behandeld en een goed gesprek gehad, alles werd goed uitgelegd. Alleen jammer dat ik door mijn angst wat aangegeven was langer moest wachten voordat ik de behandeling kon ondergaan. Verder ben ik zeer tevreden

Patiënt: RL Peeters, Geleen

Beoordelingsscore: 10 | 11-11-2023

Beoordeling: De behandeling was persoonlijk en men had alle tijd voor je, ik voelde me er een stuk rustiger bij ondanks dat ik geholpen moest worden. Prettige ervaring

Patiënt: Marco, Bunde

Beoordelingsscore: 9 | 11-11-2023

Beoordeling: .

Patiënt: Marco, Landgraaf

Beoordelingsscore: 10 | 11-11-2023

Beoordeling: Het maken van een afspraak gaat snel en eenvoudig. De tandartsen en assistentes zijn begripvol en denken mee, ze doen goed hun werk. De verschillende opties leggen ze goed uit.

Patiënt: Tanja, Vaals

Beoordelingsscore: 10 | 11-11-2023

Beoordeling: Door de taxi die veel te laat was waren we ook te laat bij de Amaliakliniek. Doch hier werden we goed opgevangen en konden gelijk doorlopen.

Patiënt: NWJ, Koningslust

Beoordelingsscore: 8 | 10-11-2023

Beoordeling: Er is ruimte voor mijn angsten en ondanks mijn volwassen leeftijd, is er begrip zonder dat ik me ongemakkelijk voel.

Patiënt: BAJ, Stein

Beoordelingsscore: 8 | 10-11-2023

Beoordeling: Ben tevreden over de behandeling, de voorgestelde behandeling is financieel een dingetje

Patiënt: GJ, Kerkrade

Beoordelingsscore: 10 | 10-11-2023

Beoordeling: In Amalia kliniek terecht gekomen voor angstbehandeling. Voor, tijdens en na de behandeling heel goed begeleid geworden. Ik heb dit als heel prettig ervaren en zou Amalia kliniek zeker aanraden. Complimenten aan alle medewerkers en betrokkenen!

Patiënt: AMW, Sittard

Beoordelingsscore: 7 | 10-11-2023

Beoordeling: Prima te doen

Patiënt: Hubert Lejeune, Kerkrade

Beoordelingsscore: 9 | 10-11-2023

Beoordeling: Aandacht voor de patiënt en vakmanschap.

Patiënt: Jack, Brunssum

Beoordelingsscore: 10 | 10-11-2023

Beoordeling: Ik moest terug komen voor behandeling. Het kon snel door een uitval van een ander.

Patiënt: Bert, Gilze

Beoordelingsscore: 9 | 10-11-2023

Beoordeling: Mijn tandarts Irina is correct en aardig en geeft goed advies over het behandelplan

Patiënt: EJP, Kerkrade

Beoordelingsscore: 2 | 10-11-2023

Beoordeling: Ben al jaren patiënt maar tevreden ben ik al lang niet meer. Mijn laatst bezoek aan de praktijk was een complete verspilling van mijn tijd. Ik zat nog langer dan normaal te wachten op mijn afspraak. De tandaarts was het Nederlands niet machtig en zonder de assistente was de communicatie niet mogelijk geweest. Het resultaat van mijn bezoek was de conclusie dat een stuk van mijn kies afgebroken is waar ik nota bene een afspraak voor gemaakt had!! Maar ze hadden geen tijd mijn kies te maken, daar moest ik een nieuwe afspraak voor laten inplannen. Als ik minder dan een ster zou kunnen geven zou ik dat doen!

Patiënt: Monika vd Meer, Eygelshoven

Beoordelingsscore: 9 | 10-11-2023

Beoordeling: Ik weet de naam niet meer van de mondhygiëniste die mij heeft behandeld. Het zou fijn zijn als dit toch ergens zichtbaar was. Ze heeft het in elk geval goed gedaan. Ze had een heel licht Duits accent.

Patiënt: Jo Reijnders, Schinveld

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

LET OP: Openingstijden kunnen per locatie afwijken.